Както всяка година Планинско „Осогово“ 2019 с международни участия

На 24 и 25 август в местността Студен кладенец в близост до гр. Кюстендил ще се проведе традиционното състезание Планинско „Осогово“ , организирано от АСК „Диамо“ със съдействието на Община Кюстендил и партньори .
Организаторът на състезанието не изневерява на традициите си и както всяка година международното участие не липсва.

В офиса на организатора са постъпили 34 заявки на състезатели от България, Гърция и Северна Македония. Заедно с подгряващото дрифт шоу на „Мирафиори“ и форлойферите списъкът е 45.

„За нас е радостно, че контактите, които имаме в съседните държави са дългогодишни приятелства, които сме успяли да запазим до ден днешен. Готови сме с подготовката на събитието и пожелавам късмет на всички участници.“ заяви Георги Стоянов председател на Диамо и организатор на проявата.

Като основни фаворити за спечелване на състезанието са считани Пламен Камбуров от АСК „Вромос“ Бургас с неговия Мицубиши Лансър ЕВО 9 и Васко Въжаров от АСК „Грийн Фокс Моторспорт“ с Опел Астра.

За настроението на зрителите отново ще се погрижат добре познатите пилоти от „Mirafiori team”, които ще демонстрират уменията си между състезателните маншове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *